dijous, 30 de maig del 2013

Preparatius per la sortida de camp

El divendres 31 de Maig, realitzarem una visita a L'espai L'Ametller, una escola on es duu a terme la pedagogia Waldorf (com ja hem explicat a les entrades anteriors). 

L’objectiu de la visita a l’escola és conèixer de primera mà les infraestructures d’aquesta i quins són els objectius, els criteris i la metodologia emprada per aquesta pedagogia (desconeguda per a molts) i informar-vos-en. S’aprofitarà per a realitzar fotografies que després penjarem al blog. 

També realitzarem preguntes sobre l’horari, les assignatures i l’edat dels alumnes de l’escola. A més a més realitzarem preguntes a la professora per a conèixer la seva experiència i per saber si aquesta pedagogia està reconeguda pel departament d’educació, si dóna bons resultats o si pel contrari aporta problemes als alumnes que després van a una altre escola. També ens interessarem en saber si els professors que imparteixen la pedagogia Waldorf han hagut de realitzar uns estudis especialitzats i en el cas que sí, quins són i en què consisteixen.

Gràcies per visitar el nostre blog
Us seguim informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada